On je v posledni dobe hroznej problem zvednout pr*** a na to jidlo si zajit. Prahu krizuji stovky voltaku, boltaku, foodoraku, aby dovezli kancelarskejm krysam az pod nos zradlo z druheho konce mesta a ted do toho jeste prijde tohle. Krasa.
Jestli ono to nebude tim, ze s obecnou zmenou fungovani - dnes uz nemate tolik zavodnich jidelen/kantyn, kam by clovek s tou zvednutou zadnici na obed rozumne dosel. A ono svete div se, lide pracuji i v mistech, kde behem patnacti minut realne ani do zadneho stravovaciho zarizeni pesky ani nedojdete - a to plati i o Praze. Protoze v dochazkove vzdalenosti proste a jednoduse zadne neni. Tak bud skoncite u dovozu a nebo... svym autem nekam popojedete. Ale to holt nevzdelany delnik zvykly na kantynu v arealu sve fabriky holt nemuze znat :-)
Já v karlíně dělám. A je to problém. V docházkové vzdálenosti máme Jídlovice kde je fronta min. na 10 minut. Goodlaunch kde neumějí vařit. A pak asi 3 asie, restauraci kde dáte za oběd kolem 500Kč, jeden bufet a jednu restauraci jen pro zaměstnance v jiné budově. Samozřejmně pak, 10 minut dál, máte další restaurace, ale přeci jenom 20 minut cesty... (tam a zpět). Takže je fajn že jste dobře umístěný, ale ne všichni mají to štěstí. Karlín je celkem rozlehlý ;-)