Protoze v dobe obedu jsou tytez jidla (ktera jsou pak vecer 2x i vice drazsi, pokud se vubec nabizeji) jeste za cenu prijatelnou zdejsi kupni sile. Nemluve o zdejsim oblibenem podvodu na lidi zvanem stravenky.
Kvalitni restaurace ? Pokud se to asociuje s tim ze jsou (jen) drahe, tak tech je tu dost. Nevim ale proc bych mel chodit vecer do zahuleneho pajzlu a tech je bohuzel vetsina.
Promin, ale jses uplne mimo. V USA prave stredni a vyssi stredni trida vari sama - z lokalnich a organic (vy tomu rikate BIO) surovin!
Pouze nizsi trida ji v McD apod. a to 1% se pak ztravuje v restauracich, kde podavaji pokrmy ktere bezny smrtelnik nikdy nevytvori.
Dum, ktery ma kuchyn lepsi je o hodne drazsi - staci si projit treba www.windermere.com
Ve vyspělých zemích se lidé učí vařit doma nebo chodit do kvalitních restaurací. Jen u nás si necháváme vozit nekvalitní, studené a rozmáčené jídlo domů.
Prohlášení: "Chceme Čechům ukázat, že dovezené jídlo je výrazně lepší než to, které si doma dokážou uvařit. A daří se nám" považuji za hodně nešťastné.