tak pardon, no.. já dával jen příklad s tím 15 - 40, protože si myslím že tam to frčelo asi nejvíc ta sledovanost... jinak samozřejmě vím že Nova cílí na 15 - 54, ale v článku je jasně napsáno, že Farma sice měla skoro stejně diváků jako hříšní lidé města pražského - které ovšem sledovalo poměrně starší publikum, jinak to opět vyhrála Farma. Nejsem zástancem žádné televize, ale bulvární TN prostě být musí,protože to bohužel lidé chtějí. A upřímně radší si zapnu Farmu než VIP Prostřeno. Partička je třeba bezva, to nemůžu řict, ale zase opakování což mně nebaví. Šéf na grilu - prostě mnohem víc mě zajímá Ano,šéfe. Top Star - no comment, soukromá dramata - ne. Primu sice celkem rád mám, ale přes léto tak fakt nic dobrého nenajdu. Ano, 4 Svatby, Druhý život a Dokonalý svět jsou blbosti, ale pak je tu Farma, Comeback, Kobra 11,na což se rád na Nově podívám. Ale Cool je opět vítěz, takže Cool jen tak dál, ale Prima jako taková přes prázdniny NE.
nebo se podívejte na čísla a sami si přeberte kdo je lepší a kdo propadák: Odpolední TN - 580.000 diváků - 40% podíl na publiku
Prostřeno - 760.000 - 37% vs. 4 Svatby - pravděpodobně propadák
TN - 1690.000 - 50,9 % vs. Prima zprávy - 950.000 - 35 %
Farma v průměru 1070.000 - 30 % vs. VIP Prostřeno - 760.000 - 20 %
Kriminálka Anděl - 870.000 - 28,7 % vs. Šéf na grilu - 550.000 - 15 %
Takhle to je. A myslím, že normální člověk vidí, kdo je vítěz..
Hodnocení návštěvníků v jeho restauraci jsou spíše kladná,najdou se i záporná hodnocení na kvalitu jídla.Dost si stěžují na přemrštěnou cenu jídel.Udělal si reklamu v tv má z toho byznys.Třeba ve Švýcarsku má restauraci před krachem.
Jinak s tebou souhlasím,s tou úpravou té trošky jídla na talíři.Tohle může dělat u sebe,kde si lidé dají třeba více chodů a nechají tam majland.
Ve většině restauracích kde byl a snažil se o nějaké změny,tam když se přijde někdo najíst v poledne,tak se chce najíst a ne ochutnávat.
Hlavně je ted v modě nenávidět kečup a eidam,suroviny na kterých nevidím absolutně nic špatného.
Tady si dovolím úplně nesouhlasit. Taky jím hlavně tradiční jídla a velmi často i od babičky, ale rád si to něčím obohatím. Minimálně jednou měsíčně nějakou tou čínou, na dnešek mám naplánovaný mexický den s Tacos a Burritos. Rád si dám pizzu nebo nějaké těstoviny. Hamburgery a steaky z americké kuchyně. Ale abych se díval na to, jak to vaří Pomeje a podobný paka, to fakt ne, to by mě přešla chuť k jídlu
No, to nemá ani cenu komentovat, s jeho hrubkama bych u nás ve škole dál neprošel :D
Pro pana Bocha: Na TBBT se koukají diváci asi tak od 12 - 25, možná míň. To kolik se jich kouká na premiéru v TV je pouhá polovina. Druhá to druhý den shlédne nebo stáhne na internetu. Já vím, že jsou důležití diváci na TV, ale pokud tady argumentujete s tím opakovaným filmem proti TBBT tak je teorie jasným vítězem, myslím, že jste natolik inteligentí aby vám to došlo.
Ano v lidlu spousta výrobků vyhrála,nebo se umístila na předních příčkách hodnocených produktů.Za sebe mohu doporučit i drogerii a kutilské nářadí.To už trošku dělám reklamu.
Jinak samozřejmě kečup a eidam patří jen tam kam se hodí.Já třeba do pizzerie ani nechodím,protože tam nacpou žampiony s plechovky,italská jídla si dělám doma,ikdyž ta pícka na pizzu mě chybí.Špagety italské jsou super,obsahují kolikrát jen 4-5 surovin,ale jejich příprava není až tak jednoduchá jak se zdá.
Teď s tebou souhlasím. Jako by jsme byli úplný blbci a všechno co jsme doteď grilovali stálo za hovno... Jednou jsem vytvořil takový burgry, že z toho všichni byli v sedmém nebi. Koupil jsem mletý u řezníka cestou z hospody a doma jsem hned tvořil. Když se mě dodnes ptají, jakej byl můj recept na ty grilovaný burgery už nevím, protože jsem to tvořil ve stavu... jak říkáš grafomana :-) Pamatuju jen, že jsem do toho mletýho dal smaženou cibulku. To byla taková bašta, že by plešatej uchcával.
Pavel P.: co ta tvoje Nova ještě nevymyslíš (teda neokopíruje). http://tv.nova.cz/clanek/novinky/tv-nova-nabidne-novy-letni-porad-grilovani-s-vodouchem.html
Hlavně že Pohlreicha si označil za plešouna, ale tohohle budeš vynášet do nebes.
Já bych vždycky vraždil když někdo dává kečup na pizzu. Jinak vím, že si to s tím Lídlem myslel obrazně. Kečup z Lídlu vyšel v testech po českém Kandu jako druhý nejlepší. Na druhou stranu u "drahého" Heinzu bylo zjištěno, že ho dělaj z plesnivých rajčat. Dneska už bohužel neplatí to, že čím dražší výrobek si koupíš, tím dostaneš větší kvality. Aby člověk furt jako kretén zjišťoval, co si má kupovat z dostupných testů atd. Např. mleté maso, které miluju bych dnes už nikdy nekoupil v marketu, pěkně od řezníka, kde si ukážeš co chceš namlít.
A zase se bude žrát. Nestačí, že je v současné době hlavní večerní program Primy téměř jen o vaření, teď se přidá ještě Nova. Ať už s tím jdou fakt někam. Co doma griluje nějákej Rychlý nebo Vodonoš mě vůbec netrápí. Ach jo. No stejně sme skoro vždy do deseti venku, tak je to vlastně jedno.
A právě proto si myslím, že by byla Nova hloupá kdyby spustila Fandu jako placený kanál. Podle mě se potřebují vrátit na stará čísla a vědí, že s hlavní Novou už to nepůjde. Jako placený kanál by jim ovšem Fanda neudělal větší než jednoprocentní podíl a to jistě ještě přeháním.
David a ostatní... jeho treba ingorovať i keď on si pôjde neustále svoje, pretože on je chorobne nadržaný na stanice CME. Je to (píííp) človek, tak sa mu nesmejte. To, že denne musí pomocou Google Translate preložiť svoje komentáre a hrať sa tu na českého odborníka, je na smiech už samo o sebe. On nikoho nestrápňuje on je už strápnený sám.
Mimochodom, ľutujem všetkých diskutérov, že tu musia čítať jeho komentáre, podarilo sa mu presne to, čo na medialne.sk. Úplne rozoštvať a zničiť diskusie, kvôli tomuto kroku sa na medialne.sk už prijali opatrenia (nahlásiť nevhodný príspevok, alebo schvaľovanie diskusií a podobne).
Trošičku špatně pochopeno, Víťo. Já samozřejmě všechny tebou (Váma) vyjmenované věci mám také rád a jíme je. Jen jsem měl na mysli, že mě připadá, že v současné době se na nás ze všech stran valí informace, jak jsme vždy všechno dělali úplně špatně. Já mám např. k maďarskému guláši rád i těstoviny a jeden nejmennovaný odborník by mě s tím vyrazil, s tím, že přeci nemůžu kombinovat italské těstoviny s maďarskou tradiční kuchyní atd. Ale já klidně můžu a budu :-) Takto jsem to myslel.
Teď si mě rozesmál Davčo. Tohle bych teda nežral ani já, ale už jsem jedl od tohoto nesympatickýho pána bez charisma občas něco u známých, kde ho ta ženská polovička bere a abych byl úpřímný, tak to bylo v poho. Víš co?! Na druhou stranu, myslím, že máme přirozeně každý rád něco jiného, nebo jinak připravené a nikomu by nevyhovoval určitý jedinec. Jinak u Pohlreicha bych řekl, že chodí hodně strávníků ze zvědavosti, nebo na ně funguje ta reklama stylu: Já jsem nejlepší a předvedou se před svou drahou polovičkou, že na to jídlo prostě mám a můžu tady v pohodě vyhodit dva litry. Nicméně neviděl jsem nikde hodnocení návštěvníků jeho restaurace a nevím, zda-li se tam lidi rádi vracej. Jestli ano, tak v pohodě. Věřím, že je Pohlreich dobrý kuchař. ale s některýma jeho připomínkama prostě nemůžu souhlasit, ale jak říkám, nebyl by kuchař, abych měl ve všem stejný názor. To je myslím v pořádku...
Tak on asi málokdo pochyboval o tom, že Nova bude mít stále ještě lepší čísla, protože setrvačnost publika je značná. Ale spíš jde o to, že ty nůžky mezi Novou a ostatníma se více a více svírají a ten rozdíl je menší a menší.
Loni měla touto dobou průměrná celodenní čísla v 15+ okolo 30% a v kategorii 15-54 ještě lepší, letos v 15+ oscilují už jen okolo 24-26%. Prima sice taky nijak neroste, ale ani neklesá a loni i letos se pohybuje mezi 17-18%. Cinema si zhruba taky drží svá loňská čísla, Cool zhruba o procento posílil.
Např. včera Nova sice vyhrála, ale celodenní podíl byl v 15+ 25,59% a v kategorii 15-54 "jen" 27,24%. To jsou prostě čísla, která dělají Nově spíš vrásky než radost.
jeidiné, co je propadák je plešoun za grilem, reprízy partičky a teď i VIP Prostřeno
že Nova odsunula seriál, který dostala zadarmo a vyměnila dokonalý svět za reprízy KA to teda není žádný problém, protože repríza jako repríza a ještě i ta repríza je na tom 2x lepší než plešoun za grilem
Prima je v koncích, propadákové léto, krutý podzim s propadák talentem, který nikoho nezajímá a další šou ji ukrad Barrandov
prostě chudák Prima
Ano, nebo třeba na pizzu. Pohlreich chce hlavně lidi a restaurace naučit, aby vařili z kvalitních a čerstvých surovin, připlatili si občas za kvalitu a zkusili se držet osvědčených metod. A v tom s ním naprosto souhlasím. Samozřejmě si doma každý může každé jídlo ozvláštnit dle chuti, ale to je už jeho soukromá věc a apetit a nepotřebuje na to rady v televizi. Když už chci experimentovat, tak experimentuju podle sebe a ne podle chutí nějakého Babicy, který dá do jídla místo limety hřiby. A když chci dělat recepty tak jak se mají, pak se podívám na televizní pořad, kde mě to naučí. Celé vaření na Nově je prostě pošahané. Jinak souhlas, mleté maso jedině od řezníka.
Hele, nám je Novy taky trochu líto, že se ji nedaří a všechny 4 letní projekty jsou propadáky, ale tvoje fňukání je fakt směšný :( A Cool narozdíl od Cinemy nic moc? 273 000 a 262 000 je fakt obrovskej rozdíl :D Chápu, že jsi z léta zklamaný, ale tohle je už trapné. Nebo chceš, aby tě tu zas začal stírat ten Slovák, kterého vydáváš za PR agenta JOJ? Vždyť už jsi se tu ztrapnil víc jak Boch a Picka dohromady :)
Ty vole, tak ta Nova je fakt na dně. Ještě že se Pohlreich nenechal přeplatit a na Novu nešel, tam by ho brali i za cenu okupace Rumunska. Tak holt mají grilování s Vodouchem :D Ani nechci vidět, kdo bude jejich šéfkuchař v Masterchefovi. Novo, ty se do vaření nepouštěj, když ty nejlepší lidi má Prima, akorát se znemožňuješ :DDD
Tak on prosazuje dodržování receptů v restauracích, doma ať si to každej dělá jak chce. Mně se líbí jeho recepty na grilu, jsou dostupný a přitom skvěle chutnaj. Od Babicy by asi pár jídel šlo, když se drží receptu jiných a nevymýšlí svoje. Na něm je nejhorší, že dělá pořád to samý, buď smaží, nebo dělá mletý maso, ve všem je olej, česnek, prostě pořád ty stejný těžký masitý jídla a jelikož nic jinýho neumí, tak to pak ozvláštňuje degešinama že tam jednou přidá ananas, jednou utopence a jednou eidam třicítku. Tohle pro mě není kuchař, když už se chci někým inspirovat, tak odborníky typu Pohlreich, Sapík nebo Ridi. Všimni si někdy, že zatímco Zdéňa střída saláty, těstoviny, maso, omáčky, tak Babica dělá pořád to samé a šperkuje to svými úchylnými nemytými nápady.
On nemá nic proti kečupu, když se dává tam, kam patří, třeba na hamburger. Takže nejde o žádnou módu, ale prostě o to, že třeba do špaget kečup a eidam třicítka nepatří, pokud si chceš dělat italský špagety a ne nějaký český náhražky. Česká gastronomie je fakt v troskách a proto na to Zdéňa musí tvrdě. Kdyby mi někdo přinesl nějakej italskej pokrm s nakydaným kečupem z Lídlu a eidamem 30 za 5,50, tak mu to omlátím o hlavu. A pokud lidi nemaj na to, aby si udělali jídla z kvalitních a čerstvých surovin, tak ať začnou pořádně makat.
Psal jsi tu jak to bude kruté léto pro Primu a hvězdné pro Novu - zatím Druhý dech propadák, Dokonalý svět propadák, 4 svatby propadák a Farma jakž takž. Komu se tu asi lidi smějou, tak tu nedělej prognózy na podzim, nebo to dopadne pro CME ještě víc tragicky jak tohle léto. Jinak rozdíl mezi Farmou a Prostřenem je nějakých 200 tisíc, opravdu ti tohle číslo stačí na uspokojení? Novy je mi líto, jak se sune na totální dno, jelikož za poslední rok neměla ani jeden úspěšný nový formát, ale díky tobě Nově ty propadáky asi všichni přejou :)
Tak že bychom tu měli vyrovnané léto všech tří největších TV? No, není to tak jisté, Farma klesla a bude klesat dál, naopak bude růst VIP Prostřeno, jelikož ČT bude hlavně v úterý a středu velmi slabá. Je vtipné, jak si Nova musí pořady rozdělovat na první a druhou polovinu, aby mohla ukázat pěkná čísla sledovanosti (nevím, proč jim to Digizone baští a do tabulky uvádí druhou polovinu!!! Farmy). Celkově měla Farma lehce přes milión, což jsem nečekal, takže gratulace na Novu (jsem rád za vysokou sledovanost jakékoliv reality show ale kvůli Pavlovým kecům o hvězdném létě Novy, které je naopak propadákové, jsem jim přál provar), každopádně máme tu pokles o nějakých 150 000 diváků, což není zrovna nejlepší vizitka. Uvidíme v dalších dnech, výsledky budou velmi proměnné, jelikož jakmile diváci vypadnou kvůli dovoleným z kontinuity Farmy a v Prostřenu budou vařit výraznější osobnosti než Eva Decastelo, tak nám ta čísla budou skákat nahoru a dolů. Doufám proto, že tu budeme mít denní sledovanost na Didžizoun každý den.