Každý z nás máme něco, co z nějakého důvodu nemusíme. Pro mě jsou to právě ty sýry s modrou plísní, na které mám asi nějakou alergii, protože ve mě vyvolávají dávící efekt. Ale že bych je urážel tak, jako Vy tady urážíte tvarůžky, to tedy opravdu ne. Na druhou stranu, takový Camembert, na tom docela ujíždím. Zkuste to někdy.
Tak mladí to nejeděj vůbec, většina lidí co znám to začala taky jíst až kolem 40 let, já to taky asi do 38 let nejedl, se stejnýho důvodu kterej popisuješ, prostě mi to smrdělo ale když se odprostím od toho smradu tak ty tvarůžky zase tak špatný nejsou, a jednou za čas si je dám. Jinak co máš proti syrovátce? Vždyť je to čistej protein, je v každý sypačce, řízlej dalšíma chemickejma sr***ama, v tvarůžkách ho máš v přírodní formě. :D