To co jste nám včera,ale nejen včera předvedla se svým rádoby pomocníkem bylo pro mne zážitkem.Myslím v opačném slova smyslu.Olizování prstů a neuvěřitelné pokračování v nanášení krému s docílením jakési hromady,která se stala nevzhlednou slátaninou,ale jen ne Božským dortem.Nezakryl to ani marcipán.U Vás si připadám jako na pískovišti a mám zato,že i dítě by se s tím vyrovnalo lépe.Skuste se podívat na pořad,který následuje po Vašem.Tomu se říká "Božské dorty".Mne osobně by zajímala cena Vašeho tkz.výrobku.
Božské dorty od Markéty jsou hodně velký propadák. Pro amatérky dortařky je to pořad pro zasmání. Myslí si Prima, že stačí mít hezkou tvářičku a na tom co předvádí nezáleží? Po republice běží během roku několik setkání amatérských cukrářek a přála bych Primě vidět jejich precizní práci. Přijde mi, že předvedená práce nemusí být kvalitní, hlavní je, že se vzdá vystupující honoráře.
To si opravdu nepletu i sám velký Novák to zde odsoudil jako příšerný blaf, co vytvořil pan Sapík.Že to bylo v pořadu Česko na talíři to vím také moc dobře.Nakonec jak tento pořad obstál si můžem najít zde.
http://www.csfd.cz/film/305741-cesko-na-taliri/strana-2/
Stačí si přečíst komentáře a nejen o těch knedlících s marmeládou :)
Vařil starou českou kuchyni a ano, to si doma nikdo nedělá, protože to byly velmi náročné recepty, vhodné pro nejluxusnější restaurace. Ale opravdu si asi pletete pořad, pan Sapík rozhodně blafy nevařil, to možná někdy zmíněné celebrity, které se v pořadu objevovaly, ale nevím, tolik dílů jsem zase neviděl. Podle mě jste si spletl pořad, Česko na talíři byl pořad s panem Sapíkem a Danielou Šinkorovou, který se zaměřil na krajové speciality české kuchyně.
Česko na talíři, co tam se vařilo na to ani Babica nemá.Houskové knedlíky polité marmeládou, to bylo vrcholové dílo pana majstra.Jinak Šéf a Ital to je pro mě srdeční záležitost.Neznám ostatní verze MasterChefa, ale amatéři tam předvádějí neuvěřitelnou gastronomii.Pokud je chválí ti nejlepší z nejlepších tak to už o něčem svědčí.Určitě to je lepší podání vaření amatérů jak v Prostřeno.
Myslím, že i Ital, Česko na talíři a další byly úspěšné a kritikou ceněné formáty. Slátaninami bych spíš nazval pana Babicu a jakýsi pokus o MasterChefa na Nově. Primě se s vařením daří, tak proč v tom nepokračovat, aspoň někdo se snaží českou gastronomii dostat výš. Naopak vaření na Nově by mělo být trestným činem!