Vlákno názorů k článku S kuchařem kolem světa: někdy to je opravdu nechutné od Pamětník - Kulinářští odborníci možná mají jiný názor, ale možná...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 7. 2015 21:02

    Pamětník

    Kulinářští odborníci možná mají jiný názor, ale možná je lepší nevyvyšovat hygienu a kulturu stolování nad jednoduché vaření z místních surovin, podle tradic a možností. Většinou tam totiž vaří z čerstvých surovin a nemusíte mít obavy z žádných éček, jako u nás. :-)

  • 19. 7. 2015 19:21

    bez přezdívky

    Naprosto s Vámi souhlasím. Viděla jsem dvě pokračování a nějak jsem tomuto způsobu prezentace "vaření" nepřišla na chuť. Ba naopak. Pamatuji si ze školy, že když jsem přinesla špatnou známku omlouvala jsem to slovy, že jedničkáři byli taky hodně špatní. Ne tedy poukazovat na lepší, ale na horší. S odstupem času vidím tu pošetilost. Vždyť přece zájmem by mělo být se zdokonalovat a ne zaostávat. Ovšem možná nás pan Fridrich a jeho svazácký pluk manažerů začíná pomalu chystat na světlé kapitalistické zítřky.
    S pozdravem KS.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).