Tady bych se hádal. Vaří z dobrých surovin, ne polotovarů, vaří dobře. Velká porce je pro mne side efekt. Fakt je, že dobré suroviny neobnášejí proleželé hovězí za 900 Kč / kg, ale normální, což se projeví právě v té ceně.
rozhodně hodnotím výše, než třeba tu Olivu, kde mi na těch vyhlášených těstovinách, v mém případě špagetách, nechali vodu. Což mi přijde až moc inovativní.
Jsem jeden z hodnotitelů scuku a k těm levnějším podnikům bych dodal asi tolik, že do nich chodím podstatně častěji, než do těch dražších, ale bohužel jen málokdy mě některý z nich zaujme tak, abych ho na scuk přidal - třeba konkrétně zmiňovanou restauraci Pod Slavínem znám a jedl jsem v ní, ale na scuk jsem ji nepřidal - ona je vyhlášená hlavně velikostí porcí, jinak mi na ní nic zajímavého nepřišlo a obří porce jsou na scuk málo, ten má být o kvalitě, ne o kvantitě.
Ano - víme o tom, je to funkcionalita, kterou plánujeme nasadit postupně, až si budeme jistí zpracováním. Chceme začít s minimální funkcionalitou a později přidávat jen ty, jejichž potřebu důkladně ověří komunita a uživatelé. Což se právě u filtru podle ceny děje! ;)
Cenovou filtr taky musíme dobře promyslet - týká se různých kategorií podniků a navíc nechceme z filtrování podniků udělat tabulku s dvaceti zaškrtávátky ;)
Skladba hodnotitelů - ano je to tak, týden po spuštění máme přes stovku nových přihlášek. Tipuji, že se rozložení zvýší. Hlásí se nám i spousta lidí z regionů, kde máme největší resty.
Omlouvám se, tři kapky už jsem přehlédl. Opravil jsem to. Nicméně nijak dále se s nimi nepracuje, nelze podle nich filtrovat a jsou "bezrozměrné".
Hai Há jsem četl, ale těch levnějších restaurací je opravdu málo, přitom i v centru Prahy se dají najít dobré a cenově nižší, jen v databázi prostě chybí (i jako nepřidané). Což bych řekl, že je dáno skladbou recenzentů, podle toho, co jsem si procházel recenze restaurací v centru a lidi, kteří je psali.
Malinko poopravím cenové kategorie - na Scuku je samozřejmě máme hned v detailu podniku jako "cenovou úroveň" (tři kapky).
Podnikům z nejnižší kategorie se nevyhýbáme, právě naopak - jsem vždycky rádi, když se podaří něco ulovit. Při procházení restaurací v centru Prahy se zdá, že je to samý luxus - skutečné poklady jsou v regionech, nebo někde zastrčené.