Lidi, sakra, nebuďte líní, zvedněte perdele a běžte procházkou na jídlo, posedět s kamarády, pokecat a pohodově pojíst v příjemném prostředí!
Je fakt divné, kolik lidí se chová jako socky, nechávají si dovážet levné jídlo a žerou ho někde u monitoru, všechno nakupují na slevomatech, ale hlavně, že si vozí každý den perdel autem a splácí hypotéky za předražené hnusoty v satelitech ;-)
Ja take nechapu kdo je pravidelnym zakaznikem takove sluzby, kdyz je to otazka deseti minut zajit nekam pesky a zmenit prostredi.
Dokazu to pochopit napriklad v pripade nemoci, kdy je mi tak zle, ze nikam chodit nechci. Ale to stejne nema clovek na "velke" jidlo moc pomysleni.
Hmm ... dobrej vyber ...
Takovy ucitel ma prestavku minimalne 45 + 2x 10 minut (jedna vyucovaci hodina + prestavky)
Takovy ridic MHD kupodivu minimalne 45 minut na kazdych 4,5 hodin rizeni (a ne, nemuze to mit po 5ti minutach).
Instrumentarka u zubare ... ma prestavku mezi pacientama, a to taky minimalne hodinu.
Jediny mista kde se prestavky resi na minuty jsou nekde u pasu.
Mimochodem, cesta do jidelny vcetne vyzvednuti obeda ... cca 5 minut, vlastni konzumace ... max 20 minut i s pokecem ... cesta zpet opet max 5 minut ... pesky samo. Samo, neni to zadna 5ti hvezdickova restaurace kdy by nekdo obsluhoval v livreji. Obed zcela standardni kvality tam stoji 7 petek.
A to nemluvim o tom, ze normalnimu zamestnavateli je vazne uplne jedno, jestli bude zamestnanec na obede hodinu nebo dve - pokud odvede svou praci, a to i v pripade, ze dela v hodinovce, protoze obed stejne nikdo neplati, takze je uplne jedno jestli bude v kanclu sedet od 7 do 15:30 nebo do 16:30 ... Vubec nemluve o tom, ze pohodovej pristup se bere za benefit, s vysokou hodnotou a nulovejma nakladama. Pokud totiz zamestnavatel stopuje vteriny, tak se mu to jiste bohate vrati ... v tom, ze zamestnanci se prizpusobi ... a nezustanou v praci ani o vterinu dyl.