Nevšímám, mám přesně opačné zkušenosti.Dříve v restauračkách dělali katův šleh za 80 kč.
Dnes všude vaří podle Pohlreicha steaky a jiné jeho prezentovaná jídla,která jsou třikrát dražší jak ten katův šleh, ale to jídlo je ještě daleko horší, protože ho neumí uvařit, nebo ho dělají úplně z jiných surovin.Bohužel, to je má zkušenost.
Kdy Pohlreich vařil z 10 surovin? On vyznává čistou gastronomii, žádné míchání tuny věcí dohromady. Maximálně tři hlavní suroviny. A jinak ohledně pana Picky, kaťák by se měl z českých hospod vymýtit! Zdéňa to říká taky. A nebudem si nic nalhávat - nejlepší jídlo je vždycky steak. Čisté kvalitní maso, nezalepený nějakými nesmysly a s nějakou chutnou omáčkou na přelití.
No argentinského býčka jsem si zkusil dát právě, v čtyřhvězdičkáči na Šumavě.Dostal jsem brutální žvýkáčku, o nějakém gastro zážitku nemůže být řeč, proto říkám raději, at zůstanou u toho katova šlehu, protože mě vyjde levněji a ještě bude chutnější.Osobně jsem se v restauracích přestal stravovat.Dokážu si doma uvařit levněji a ještě si pochutnám.
Hele mně se to stalo taky. Maso z býka musí bejt měkkoučký, když mi přinesli tu gumu, okamžitě jim to letělo zpátky do kuchyně. A to si piš, že se při repete tak snažili, aby nezjebli druhej kus masa, že to byla lahoda! Narazil jsi na další problém - Češi se bojí reklamovat. Nejsi spokojen? Tak to udělejte znova nebo vraťte peníze. V Německu to tak funguje. U nás? Nikoliv. Ale to je přístupem prodávajících, kteří si tu dovolují takové věci, že bejt někde na západě, tak do tejdne zkrachujou. Hádat se se zákazníkem, když není spokojenej? Trapný.