Sapík je sice borec, ale to s těma knedlíkama byl fakt humus. Každopádně to je na začátku pořadu, kdy dělají recepty ze surovin, co mají k dispozici. Babica omezovanej není a přesto dělá 5 blafů v každým díle. Nikdy ještě neuvařil nic k jídlu. A ty jeho nedělní fotbalové balóny a hřiště, hodně jsme se natlemili :D A nesrovnávej prosím Sapíka a Pohlreicha s Babicou nebo Klukama v akci. Prima fakt má nejlepší kuchaře v ČR, takže se s amatérskou sestavou patlalů u konkurence opravdu srovnávat nemusí :D
Jestli dovolíte pánové, tak bych i já rád přispěl k tématu. S každým souhlasím malinko v něčem jiném a jsem rád, že si tyto názory můžeme společně vyměnit. Chápu, že má David rád Pohlreicha, protože Dejv má prostě rád, když je show a Pohlreich dle mého sedne do tohoto pořadu jako prdel na hrnec. Nikoho si neumím v tomto typu pořadu představit víc, tento názor sdílím a že jeho názory jsou kolikrát rozhodně přínosem, to jo... a souhlasím zase s Mildou, že je z něho oproti jiným kuchařům, kteří dle mého své umění ovládají lépe, ale nejsou takový šoumeni. U Pohlreicha ten úspěch samozřejmě udělají mladí, kteří jeho názory díky sympatiím k němu sdílí. Teď zase souhlasím s Martinem Pickou. Pohlreich dle mého uchopil příležitost těchto sympatií a z Babici udělal totálního patlala a díky jednomu, dvoum receptům, které ve své době opravdu hitem YouTube. Mě je osobně Babica nesympatický, nemá dle mého žádné charizma, ale ať ho nepovažuji za bůhvíjakého kuchaře, v tomhle zaškatulkování je prostě neprávem. Občas jsem také od pár lidí ochutnal něco z jeho pořadu a myslím, že to bylo naprosto v poho. Kluci (jak jsem se už jednou zmínil) samozřejmě považuju za klasu, ale rád bych se ještě vrátil (Milda nadhodil) k Radku Štěpánkovi, kterého i moji dva znamí kuchaři považují za top. Jinak Vám pánové musím říct, že náš kamarád má pizzerii, vařejí tam z kvalitních surovin (pravých italských) a řeknu vám na rovinu, že se jezdí najíst, kde dělají výpečky, vrabce atd. Už nemůže jídla s mozzarellou, parmezánem, noky atd. ani cejtit. No já to mám jednoduchý, střídám to a jím opravdu všechno a tak se jen tak něčeho nepřežeru.
No Sapíka nesleduji,jen namátkou a dá se říct,že mě od něj nic k jídlu nezaujal,že bych si to šel uvařit.
Já zde nikoho nesrovnávám,to děláš spíše ty,krom předešlého příspěvku.
Pohlreicha a především Ridiho mám rád.
Spíš by mě zajímalo kolik jídel jsi zkusil od Babici uvařit,že tvrdíš,že je vše blaf.Jednou jsem byl u známých na slezině,kde se vařil jeho recept a všichni se shodli,že to jídlo bylo skvostné.